sâmbătă, noiembrie 21, 2009

Trei moguli: 2.520.000 de telespectatori (urban)

Pe slotul 15-54 urban, a condus Antena 3, urmată de TVR 1 şi Realitatea TV. Vârf de audienţă 5,7-5,8 rating. Pe slotul all urban, a condus Realitatea TV, urmată de Antena 3 şi TVR 1. Vârf de audienţă 7,8 rating. La un rating mediu de 7 puncte, înseamnă că NUMAI cele trei canale au strâns împreună, în faţa televizoarelor, în jur de 2.520.000 de telespectatori. E ceva, nu? Şi nu adaug aici nici măcar spectatorii online, dezbaterea de ieri find transmisă live şi pe mai multe siteuri ale unor ziare importante şi nu numai.

Update. Dezbaterea a mai fost transmisă de B1 TV, OTV, Naţional TV şi Etno. Cu cele 4 posturi, care,oricum, n-au depăşit 1,1-1,2 vârf de audienţă, se fac aproape 2,6 milioane de telespectatori. Să mai fi fost şi 1,5 milioane de români ce s-au uitat, în rural...Şi aşa ajungem la 4,1 telespectatori ai showului, cum zice Obae.

Un comentariu:

Constantin Nicolaescu spunea...

Asa cum aratam inca din 22 noiembrie pe http://nicolaesq.blogspot.com,Mircea Geoana va castiga alegerile pentru functia de presedinte al Romaniei.Era normal sa se intample asa si cred ca de fiecare data poporul roman a avut dreptate . Ma surprind si acum asa zisele analize ale asa zisilor analisti care nu sunt convinsi ca Mircea Geoana a castigat alegerile. Daca ar fi capabili de o analiza pe baza datelor si evolutiei exit-polurilor ar putea macar acum sa faca anlize pertinente. Nu am pretentia sa se fi pronuntat in urma cu cateva saptamani sau zile dar nici acum nu sunt instare de asa ceva. Si ma uit siderat la atitudinea unei jurnaliste fata de dl Ponta intr/o dezbatere la Realitatea din aceasta seara.