miercuri, februarie 12, 2014

Perfuzia social- democrată

Martie 2010. Cătălin Voicu, PSD București, 7 ani de închisoare. Internări multiple înainte de sentință.

Ianuarie 2011. Constantin Nicolescu, PSD- CJ Argeș, condamnat în primă instanță la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Internări multiple, infarct, operație înainte de sentință.

Iunie 2012. Adrian Năstase, PSD- fost premier și președinte de partid. Condamnat definitiv și irevocabil în două dosare la închisoare cu executare. Tentativă de suicid, dorință de a fi operat înainte de a fi încarcerat.

Ianuarie 2014. Nicușor Constantinescu, PSD- președinte CJ Constanța, ridicat de DNA, pus sub control judiciar, acuză tratement la prostată în SUA iar partenerul său, Radu Mazăre, a acuzat public procurorii că l-au atins pe Nicușor în zonele intime.

Februarie 2014. Mircea Cosma, PSD- președinte CJ Prahova, vicepreședinte, reținut, pus sub control judiciar, a refuzat încarcerarea descoperindu-și un mic puseu de tensiune. Două zile, în mod public, a defilat cu perfuzia după el. Și cu șeful ambulantei Prahova.

Lașitate. Lipsă de demnitate, de responsabilitate, niciun pic de bărbăție. Disperare. Mult penibil și ridicol. Sau când perfuzia, bisturiul, spitalul și ambulanța au devenit tradiționala armă de luptă social-democrată împotriva Justiției. Când fură din banii românilor, toți sunt sănătoși tun!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Dati in ei, doamna Matei ! Nu ii lasati pe banditi sa doarma linistiti.
P.S. Cititorii Dvs, ca si ai celorlalte valori si personalitati adevarate, sunt mai' discreti. Sau nu au loc de postacii

S. spunea...

Word:)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

TOATA STIMA pentru verticalitatea , cinstea si curajul de a demasca acesta hidra care sta sa ne inghita cu totul .
si... iti asteptam emisiunea la
B1.

Anonim spunea...

nu-i mai crede nimeni, nici macar daca spun adevarul. in usl s-a strigat "lupul!" de prea multe ori. poate unii dintre ei ar trebui sa-si ia si o amenda pentru folosirea 112 fara motive intemeiate.

cainelemuntelui spunea...

Cel mai penibil dintre toti este asa zisul doctor care ii tinea perfuzia pe strada. Jenant , asemena slugarnicie nu am crezut sa o vad in viata mea.

Anonim spunea...

Felicitari doamna Matei. Eu regret ca nu se gaseste un journalist, care sa-i reproduca aceste "coincidente" lui Ponta, in direct... eventual la latrina 3.