marți, iulie 29, 2014

EXCLUSIV. MINISTERUL JUSTIȚIEI și CSM, FALS ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE în dosarul Duicu/Ponea!

 Noul Cod Penal. ART. 321 Falsul intelectual
    (1) Falsificarea unui înscris oficial cu prilejul întocmirii acestuia, de către un funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului ori prin omisiunea cu ştiinţă de a insera unele date sau împrejurări, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
 (2) Tentativa se pedepseşte.

1. Răspunsul în înscris oficial al Ministerului Justiției, din 5 Aprilie 2013, în baza legii 544/2001, în care se susține negru pe alb că procurorul Elisabeta Ponea NU a fost propusă pentru vreo funcție.


2. Solicitarea transmisă Consiliului Superior al Magistraturii, în 4 Aprilie 2014, în baza legii 544/2001, în care am cerut în absolut toate variantele să se precizeze dacă procurorul Elisabeta Ponea a fost propusă de ministrul Justiției pentru vreo funcție.

3. Răspunsul în înscris oficial al Consiliului Superior al Magistraturii, din 8 Aprilie 2014, în baza legii 544/2001, în care se scrie negru pe alb că procurorul Elisabeta Ponea NU a fost propusă de ministrul Justiției pentru vreo funcție.


                                (...)


4.Dovezile publicate de Hotnews (dublu click) prin care ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, sub semnătură, l-a propus pe procurorul Elisabeta Ponea Consiliului Superior al Magistraturii pentru a ocupa o funcție în DNA, probe în dosarul Duicu, în care DNA nici măcar nu l-a audiat pe ministrul Justiției.

 Sursa: Hotnews.ro

5.Probele DNA aflate în dosar și menționate în motivarea arestării baronului PSD de Mehedinți, Adrian Duicu.

 Sursa: motivare DNA.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Repet comentariul meu de acum cateva saptamani .
Pedeapsa capitala pt anumite fapte penale rezolva in maxim 1 an 70 % din probleme.
Toate faptele penale sunt savarsite de un om . Sau mai multi oameni .
Oamenii , isi pretuiesc viata.
Daca stiu ca isi pot pierde viata daca faptuiesc penal , o sa renunte la aceste ganduri . Pt ca orice om se gandeste in primul rand la supravietuire fizica . Cred ca mai nimeni nu vrea sa moara aiurea .
Restul e cancan!

Anonim spunea...

TRAFICUL DE INFLUENTA S-A MATERIALIZAT SI IN CAZUL CONFLICTULUI DE INTERESE A LUI DUICU!INCA CEVA DUBIOS ESTE PROPUNEREA PROC PONEA DE LA CSM CARE NU A FOST INREGISTRATA,DNA HAINEALA POATE SI-A SCHIMBAT ORIENTAREA CORECTA SI CU DEMNITATE PE CARE O AVEA PTR A-SI PASTRA POSTUL BINE REMUNERAT!STITI CUMVA CE FACE ACEL INSPECTORDE LA GARDA FINANCIARA IASI CARE L-A BAGAT IN PUSCARIE PE FENECHIU?

Anonim spunea...

Din pacate adresa de numire a dnei Ponea nu are niciun numar de inregistrare. Este posibil ca adresa sa fi fost scrisa si semnata de ministru, dar sa nu fi fost trimisa niciodata.

politicstand spunea...

Păi, nu e văr cu Ponta? Gena nu se dezminte, mint amândoi fără rușine.

ziarist spunea...

@ anonim 3. A fost trimisă.