joi, octombrie 27, 2011

Fatty, când te retragi din presă?



B.C., S.R.S., C. N., M.C., V.C., R. D.,V.S. și-ar mai fi câțiva. Ce au în comun toate aceste personaje? Simplu. Banul, mafioții, șantajul și traficul de influență. Unii au obținut contracte de milioane de euro, alții au case la Viena și nu numai, unul stă în casele defavorizaților, altul își luase concediu un an sau doi din cea mai importantă instituție a statului ca să-și încaseze banul și să nu-l dea afară următorul președinte, altul dă cu mașina peste niște tineri și-și “aranjează” probele din dosar, unul stă la fundul lui Mitică Iliescu poate-i mai dă vreo hârtie, altul bea de stinge și se face de râs prin diverse locuri, unul dintre ei vine publere chiar în emisiuni televizate. Doi l-au șantajat pe șeful ANI. În general, toți îl venerează forever pe “fatty” Vîntu. Le-a pompat destui bani în buzunare. Alții, de ceva timp, s-au reprofilat. Cert e că majoritatea primesc “ordinul de zi pe unitate”. Destui dintre ei au probleme cu Justiția.

Toți plâng sau urlă la televizor.

6 comentarii:

Dan spunea...

„Banul, mafioții, șantajul și traficul de influență”ai gresit. Ei sint morali, oameni cinstiti, onesti care se ingrijesc de binele public :-)

nic spunea...

Cu putin efort am recunoscut cativa din cei ascunsi dupa initiale. Apoi am fost frustrat ca nu-i recunosc pe toti. Apoi m-am gandit ce jurnalist curajos esti. Cum le spui tu astora adevarul in fata :) . Oare de ti-e frica?

Anonim spunea...

Am aceeasi problema ca Nic mai sus. Sunt cititor ocazional, mediu, care nu sta sa memoreze nume de ziaristi.

I-am recunoscut pe SRS, VC, BC dar as vrea sa mi-i zica si mie cineva pe restul, ca nu pot sa-i descopar. :)

Nu neaparat Sorina, ca sigur n-o sa-mi scrie ea. Dar macar vreun comentator de p-aici sa ma lumineze. :)

Anonim spunea...

Variante:
C.N. = Cornica(A3+RTV - mai rar), M.C. = Mugurica(A3+RTV - permanent), R.D. = Razvanel(A3, ex RTV), V.S. = Valerica(A3)

Anonim spunea...

Scuze dar daca la Mugurica si la Valerica cred ca stiu continuarea, nu o stiu la RD.

Ca sa ma dau mare, cine nu stie cine e VC, rog sa dea repede dupa "lingau" in Google. Stie Goagal ce zice. ;)

Anonim spunea...

E simplu, bogdan chireac, sorin rosca stanescu, cornel nistorescu, mugur ciuvica, victor ciutacu, razvan dumitrescu, valerian stan, si as mai completa eu cu niste nume...gaitele de la realitatea, striblea si mai e schilodul ala cu dintii strambi...care mai apare seara, dragoteasca, ...sunt o gramada, nu imi chinui eu creierul sa mi-i amintesc pe toti netotii... Toti cu litera mica, oricum, ca nu merita nici macar atat...cred ca de aia Sorina nu le-a pomenit numele. E bine sa-i stim totusi.