miercuri, noiembrie 26, 2008

Candidatii lui...

Are mutaţia pe Ştefan Mihaileanu nr 2, deşi stă în Primăverii. Mai precis, în Vila Lac 3, str. Turgheniev nr. 22 - 24. Duminică se duce la vot. La Xenopol. Pe cine o să găsească pe buletin? Look.
CAMERA DEPUTAŢILOR
1. Teodor Paleologu, PD-L, Bucuresti D9 - baiatul lui Alexandru Paleologu.

2. Mariana Campeanu, PNL , Bucuresti D9- ministrul Muncii. Pe toate televizoarele
3. Ioan Vulpescu, PSD , Bucuresti D9 -apropiatul lui Ion Iliescu
4. Marton Illyes, UDMR, Bucuresti D9 -nu se stie, nu are poza.
5. Luminita Hirceanu , PNG-CD, Bucuresti D9 - nu se cunoaste. Deci, fără fotografie.
6. Ringhilescu Viorel, Bucuresti D9 - sa moara Ciupi, daca stiu cine e. Poză nici atât.

7. Varbanciu Nicolae, PRM, Bucuresti D9 -un peremist intre peremisti. Nu stiu care e.

SENAT

1. Vlad Naicu, PNL, Bucuresti S4 - un liberal intre alti liberali. Unul dintre ei...

4. Daniel Fuciu, PNG-CD, Bucuresti S4 - candidatul minune .

5. Anca Daniela Boagiu, PD-L, Bucuresti S4 - o veche...colegă.

O sa voteze cu Fuciu, no?

8 comentarii:

Anonim spunea...

Cu sau fara ajutorul lui... , sunt convins ca nu vor reusi sa-si castige colegiile. Doar un nerealist poate crede ca Paleologu poate castiga in fata ministresei Campeanu sau ca Miss Boagiu il poate bate pe Serban Nicolae. ... incepe sa dea rateuri ca un autovehicul imbatranit moral, tocmai cand credeai ca, daca i-ai schimbat claxonul incepe sa mearga si bine. Locomotiva ... s-a dovedit a fi o biata drezina (oa mai stie cineva cum arata una ?) care, unde mai pui ca a plecat si foarte tarziu in cursa. Aici putem sa mai comentam ... dar nu vreau sa-ti monopolizez comentariile...

Anonim spunea...

BASESCU GASIT IN FUNDUL GOL SI MANCAT DE SOBOLANI
MANEUA CUCERESTE AMERICA
Basescu gasit in fundul gol si mancat de sobolani in fata galeriei ICR din New York. Deasupra trupului sau alcolizat vegheaza doua postere care anunta spectacolul de manele " O TIGANCA IN COPAC"sau pe americaneste "A GIPSY IN THE TREE". Nu este o gluma,ci noul export cultural de la Bucuresti. Cladirea de 16 etaje a statului roman (sediul Misiunii la ONU,Consulatul Romaniei,ICR) nu are in schema nici un om de serviciu.(si chiar daca ar exista ,el ar avea un grad prea mare pentru a se ocupa de curatenie) Gunoiul si resturile alimentare atrag sobolanii.Ei se misca nestingheriti in timpul zilei, pe trotuarul din fata institutilor nationale. Noaptea ei ataca diplomatii care se intorc acasa de la sediul ONU, aflat in coltul strazii. Din bugetul de aproape jumatate milion de dolari al ICR, nu sau gasit bani pentru a cumpara o matura si un faras. Pentru ca majoritatea diplomatilor,ofiterilor acoperiti si a reprezentantilor culturali gatesc si pastreaza alimentele in camere, cladirea statului roman a devenit un grav focar de infectie. Amenda data de primarie este de 1000$ pe zi. Cand se vor termina banii publici, cladirea va fi preluata de statul american.Deci ce nu au reusit fortele de ordine (politie,FBI), Departamentul de Stat, Anti Defamation League, comunitatea romaneasca, reuseste asa numitul Rat Patrol. Cartierul va fi dezinfectat iar sobolanii vor fi trimisi acasa.

Anca spunea...

Sa-nteleg ca ti-a placut poza cu Fuciu? :))

Anonim spunea...

De ce insista in ultimul timp "colegul tau de serviciu" sa apara pe sticla fara sa spuna nimic? Crezi ca are vesti proaste de la Sebi? :D

Brokeritza spunea...

Fac pariu pe doua acadele ca Boagiu si Paleologul vor fi "redistribuiti" cu 30%. In rest... scoruri sub 20%, fie ca e vorba de viitor fost ministru, fie ca e vorba de apropiatii lui Iliescu.

N.B. PNG se incadreaza cu succes in marja de oroare a exitpool-urilor.

Anonim spunea...

Parca Paleologu Jr sta cel mai bine, langa Baselu ;)

Dan Gheorghe spunea...

ce de mutre istorice!!!!!!!!

Blitz.ro spunea...

Super tare poza cu Fuciu,in rest avem politicienii care se modeleaza dupa chipul si asemanarea lui Traian Basescu.
www.andreibv.wordpress.com