joi, mai 08, 2008

Prostia si perseverenta in niciun caz nu ii fac mai destepti

Stire Mediafax. Discutii din sedinta CNA, despre spot:

"Se lucrează la intimidare"- a spus Gelu Trandafir.

"Se lucrează la victimizare", a remarcat şi Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

Ioan Onisei a susţinut că în campania electorală este difuzat un spot "cu mesaj electoral, care nu se încadrează în prevederile legii".

"Pe mine mă sperie vehemenţa cu care unii dintre noi vorbesc (...) Mă deranjează că noi apărăm nişte lucruri cu care în principiu nu suntem de acord. Mi se pare că "interzis de CNA" este o măgărie", a remarcat şi Cristina Trepcea.

"Spotul nu se difuza în spaţiul electoral, dacă îl duce în spaţiul electoral, din punctul meu de vedere este ok. În momentul în care se întâmplă ceva cu el o să putem să reconsiderăm problema", a spus Răsvan Popescu.

"Vedem dacă se schimbă ceva în regimul acestui clip şi dacă nu, mâine (vineri, n.r.) la şedinţă, trecem la măsura următoare (sancţiune, n.r.)", a mai spus Popescu.

Acest lucru i-a nemulţumit pe mai mulţi dintre membrii CNA, printre care Radu Teodorel, Ioan Onisei, dar mai ales pe Ioan Cărmăzan.

"Suntem autoritate publică şi deciziile noastre nu sunt respectate", a spus Ioan Onisei, precizând că spotul se difuzează în continuare.

"Se creează un precedent extrem de periculos (...) De ieri (miercuri, n.r.) aveau Decizia noastră", a spus Onisei.

"«Interzis de CNA» mă jigneşte direct. Dacă noi interzicem ceva şi nimeni nu se supune, ne desfiinţăm", a spus Ioan Cărmăzan. "Eu nu fac cenzură", a adăugat el.

2 comentarii:

Ioan Castil Valeda spunea...

Deci, Fuck You, Tovarasi ! Adica www.FuckYouTovarasi.blogspot.com ! :D

Realitatea lui Petria spunea...

Sorina, poate scrii ceva despre acest caz tulburător http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/05/o-poveste-trist-cu-o-sportiv-talentat.html