sâmbătă, mai 05, 2012

UPDATE. Corina Dumitrescu. 2012. România. Secția REAL(Ă).

Acuzațiile de astăzi.

1. Plagiat. Profesorul Octavian Manolache, în 2007, i-a dat în judecată pe soții Dumitrescu și le cere daune pentru că ar fi folosit informații din cărțile sale pe care, ulterior, și le-au atribuit.

2. Notar fără examen. Monica Macovei i-a acuzat pe soții Dumitrescu de faptul că au devenit notari fără examen.

3. Mentor acuzat de hărțuire. Momcilor Luburici, mentorul Corinei Dumitrescu, acuzat de o jurnalistă de hărțuire sexuală.

P.S. Interviul Corinei Dumitrescu, fracturi ale logicii:
- susține în continuare că a urmat un stagiu de formare la Stanford- Institutul Hoover. Dar Institutul Hoover susține, la rându-i, că nu susține cursuri.

- CV-ul e completat cu greșeli încă din 2008. Ea susține că e tehnoredactat greșit din 2010, de când cu candidatura la CSM.

- partea cu "clanurile din Educație" mi se pare cea mai interesantă. Prin deducție logică, presa se lasă manipulată sau este manipulată de "clanurile din Educație". Recunosc, la asta nici că m-aș fi gândit.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte serios, ar trebui intrebate si cele doua universitati catolice din Belgia pe care Corina Dumitrescu le mentioneaza in CV: in Belgia sunt doua universitati catolice, una francofona :http://www.uclouvain.be/enseignement.html si alta flamanda :http://www.kuleuven.be/toekomstigestudenten/studieaanbod/english

Cea francofona este situata la Louvain (la Neuve), cea flamanda la Leuven.

Eu m-am uitat si pe programele pe care le ofera cele doua si, la o prima privire, niciuna dintre ele nu ofera "cursuri" (scurte) de drept. Programele lor sunt cele clasice: licenta, master, doctorat.
In general, in domeniul dreptului, nu prea exista "moda" aceasta, a "cursurilor": fie se fac programe clasice (licenta, etc), fie specializari.

ziarist spunea...

@ anonim. probabil că da...dar cred că o va schimba.