miercuri, iunie 04, 2008

Deci... La revedere!

Cum s-a intamplat? Simplu. Ora 13.00. Intru in direct si incep cu stirea. La ora aceea, stirea suna asa: PSD a depus, in urma cu cateva minute, o contestatie la BEM prin care cere renumararea TUTUROR buletinelor de vot din Bucuresti. Mai bine de 2 milioane!

Si incep sa vorbesc... Dupa ce termin de spus stirea calda, am continuat cu prezentarea rezultatelor centralizarii voturilor, din cele 1181 de sectii de votare, date tot de BEM, in Bucuresti. Candidati, mandate, partide...multe voturi si multe, multe cifre...Citeam, eram in continuare in direct, dar acoperita de grafica. Idiotul, imi trece prin cadru, ca multi alti idioti inainte. Numai ca acesta se opreste in urechea mea dreapta si incepe pur si simplu sa urle.

Sa-i dau cu microfonul in cap in direct? Sau sa i-l bag in gura? Am sfarsit prin a i-l baga in gura...Mare noroc a avut. Si il las sa vorbeasca. Producatorul ne scoate in full screen si nu stia ce se intampla. Nici eu nu stiam ce vrea idiotul. Si incepe sa spuna ceea ce abia acum vedeti pe linkul youtube( din pacate, nu e toata patania de la inceput). Imi spune cine a participat la sedinta cu o zi inainte si ca ei renumara voturile NULE din sectorul 5, dar nu din cauza contestatiei PSD, ci din cauza aprobarii contestatiei PNTCD cu o zi inainte. Perfect! Dar eu NU VORBEAM DE VOTURILE NULE! Vorbeam despre ideea renumararii TUTUROR VOTURILOR DIN BUCURESTI, care era o contestatie depusa de PSD cu doar cateva minute inainte, informatie confirmata de presedintele BEM.

Pe scurt, eu spusesem una, iar idiotul imi urla in microfon de altceva. El, la ora aceea, distinsul reprezentant PNL in BEM, habar n-avea de constestatia PSD. Iar suportabilitatea mea a atins apogeul atunci cand am auzit un nume: Vanghelie. Atunci, s-a rupt filmul! End of story.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Final mai bun decat orice replica i-ai fi dat. :)

Anonim spunea...

superb!:))

GIGI N. spunea...

neata! am ras cu lacrimi trebuia sa-i dai un cot in burta aia mare sa si ighite limba. Foarte tare! o zi buna! gigi

Carina spunea...

Am vazut clipul pe un alt blog zilele trecute si chiar ma intrebam de c enu procedeaza mai multi jurnalisti asa. Poate se invata minte si nu mai abereaza atat de fiecare data cand se trezesc cu o camera si un microfon in fata.

Good job ;)

Someone spunea...

Foarte tare, Matei! Oamenii de la BEC sunt cei mai tari, always. Eu l-am dat afara din studio pe un ditamai presedintele de BEC in 1996. Pe bune si la propriu. I-am zis sa plece din transmisiunea mea, ca am treaba. Si acum imi pare rau ca n-am facut-o in direct :))

Anonim spunea...

Foarte tare ai fost! Eu te-am vazut in direct si m-am amuzat teribil. Bravo!

Nicoleta Țintea spunea...

E foarte tare. Dar nici omul nu
s-a lasat ussor.

Anonim spunea...

Eu nu stiu ce e amuzant?! faptul ca doi oameni (Sorina si interlocutorul) sub presiune au un dialog mai putin fericit.
Nu cred ca acesta este visul secret al unor oameni din presa, sa le-o reteze scurt unora care abereaza iar altora care la fel abereaza sa le ridice mingi la fileu.
Sematicu

ziarist spunea...

@ paula, andrei, gigi, carina, anca, tintea si toti anonimii simpatici sau nu: asta e! se mai intampla! depinde de reactia fiecaruia pe moment. oricum, nu va doresc sa vi se intample asa ceva. eu am mai avut patanii de genul asta.

@ someone. Petreanu, sa mai zici tu ca sunt eu afurisita. Am un feeling ca si tu esti la fel :)))

Someone spunea...

:*

Anonim spunea...

Se intampla si pe la case mai mari ;)

Anonim spunea...

O solutie minunata pentru situatiile imposibile in care fie intervievatul, fie jurnalistul nu se poarta civilizat si onest. sa invatam sa spunem "la reveder". Felicitari, Sorina.

maria spunea...

eu rideam cu lacrimi in platou. si am vrut sa te intreb cine e domnu'......

Anonim spunea...

daca imi permiti, voi dezvalui eu doamnei maria coman numele stimabilului: MIhai Balasescu, membru de vaza al PNL sector 4. Prietenii stiu de ce...

Anonim spunea...

ce proasta ai fost sorino